Minikonfirmand

Nu byder vi børn i 3. klasse velkommen til en uge som minikonfirmand i Hobro Kirke!

Minikonfirmandforløbet er til for at give børnene kendskab til kirke og kristendom.

Første dag vi mødes er torsdag den 24. november 2022. Desuden fredag den 25. november samt mandag og tirsdag den 28. og 29. november.

De nævnte dage fra kl. 14-16

Den sidste dag for minikonfirmanderne er onsdag den 30. november Den dag begynder ligeså kl. 14. Sluttidspunktet er imidlertid kl 18.30.

Alle dagene sørger Hobro Kirke for at hente børnene på deres skoler, og når eftermiddagen er slut, skal de afhentes ved kirken kl. 16.

Kirke- og kulturmedarbejder Pernille Bojsen-Møller er den gennemgående figur, men vi skal også være sammen med kirkens præster, organist Winni Steinicke, kirketjenere, gravere, kordegne og et par af kirkens frivillige, som bidrager med varme hænder og bedsteforældrekompetencer.

Som minikonfirmander skal vi bl.a.:

• På opdagelse i kirken og på kirkegården
  • Synge og spille med kor og organist
  • Bygge vores egne dyr i Guds værksted - og andre kreative projekter
  • Hygge med eftermiddagsmad
  • Høre fortællinger fra Bibelen
  • Dramatisere nogle af de lignelser, som Jesus fortalte

Vi slutter forløbet af med at invitere minikonfirmandernes familier til en Lucia-gudstjeneste, som minikonfirmanderne holder i samarbejde med kirkens ansatte. Vi glæder os MEGA meget til at være sammen med årets minikonfirmander!

Sker pr. mail til Pernille på: kkperbo@gmail.com

Oplys venligst:

• Barnets navn, klasse og skole
  • Kontaktoplysninger
  • Om barnet må fotograferes
  • Evt. allergier eller andre specielle forhold, vi skal vide om dit barn
  • Tilmeldingsfrist d. 18. november 2022