Aktiviteter i Hobro Sogn

I Hobro Sogn og kirke arrangerer vi hele året rundt en masse arrangementer og aktiviteter for alle aldre. Vi har naturligvis vore gudstjenester, men også en masse andre ting - som foredrag, babysalmesang, sorggrupper og koncerter.

I menuen i toppen under aktiviteter kan du læse mere om de enkelte arrangementer.

Pinsevandring

Den traditionelle pinsevandring mandag d. 24. maj gennemføres. Vi glæder os til at byde vandrerne velkommen til en gåtur i det fri.

Lidt om turen: Vi starter med gudstjeneste i Hobro Kirke kl. 10.15 og derefter vandretur til Døstrup Kirke med frokostpause undervejs. Man bedes selv have frokost med. I Døstrup venter der til gengæld kaffe og kage, og der holdes en lille andagt i kirken. Der bliver arrangeret transport med bus tilbage til Hobro Kirke, ca. kl. 15.00.

Alle er velkomne; man møder blot op. I Døstrup møder vi deltagerne fra Øls-Hørby-Døstrup Sogn

i en parallel pinsevandring.

•  ikon