• Hobro kirkes høstfest

Ved Hobro Kirke har vi tradition for sogneaftener med gode foredrag.

Vi berører mange forskellige emner, nogle gange en sæson med et bestemt tema belyst fra forskellig side, andre gange enkeltaftener med hver sit tema.

Der vil som hovedregel også være en sangaften i løbet af sæsonen. Til disse aftener beder vi mennesker fra lokalområdet vælge en salme og komme med en kort begrundelse for, at de har valgt netop disse salmer.

Som hovedregel er foredragene gratis, der kan dog være enkelte foredrag med entré, men dette vil være oplyst.

Der betales altid for kaffe/te.

Pinsevandring

Den traditionelle pinsevandring mandag d. 24. maj gennemføres. Vi glæder os til at byde vandrerne velkommen til en gåtur i det fri.

Lidt om turen: Vi starter med gudstjeneste i Hobro Kirke kl. 10.15 og derefter vandretur til Døstrup Kirke med frokostpause undervejs. Man bedes selv have frokost med. I Døstrup venter der til gengæld kaffe og kage, og der holdes en lille andagt i kirken. Der bliver arrangeret transport med bus tilbage til Hobro Kirke, ca. kl. 15.00.

Alle er velkomne; man møder blot op. I Døstrup møder vi deltagerne fra Øls-Hørby-Døstrup Sogn

i en parallel pinsevandring.