• Gud og Mad

Gud og mad

Gud og Mad er en kort gudstjeneste på en hverdagseftermiddag, hvor der normalt er mulighed for at spise sammen i Hobro kirkecenter bagefter.

På grund af covid 19 retningslinjerne har Hobro kirke valgt ind til videre at aflyse de Gud og Mad gudstjenester der var planlagt til at være i foråret 2021.

Om forløbet i gudstjenesterne kan vi i øvrigt fortælle at Gudstjenesten er kortere end søndagens traditionelle gudstjeneste, og der er heller ikke altergang. Vi forsøger at henvende os lidt mere ”i børnehøjde”.

Korsangere fra Hobro Kirkes Spirrekor og Børnekor og Hobro Kirkes Ungdomskor medvirker ofte ved disse tjenester. Organist Winni Steinicke sidder ved orglet, og også nogle gange ved klaveret.

Gud og Mad ligger på onsdage kl. 17.00, med tre gange før jul og tre gange efter jul. Vi slutter i god tid, så selv de mindste kan nå at komme i seng i passende tid.

Tilmelding er ikke nødvendig. Bare mød op.

Gudstjenesten henvender sig særligt til børnefamilier – men alle er velkomne.

Vi glæder os til at det igen bliver muligt at holde familiegudstjeneter i Hobro kirke.