Gud og mad

Gud og Mad er en kort gudstjeneste på en hverdagseftermiddag, hvor der er mulighed for at spise sammen i Hobro kirkecenter bagefter.

Disse gudstjenester er kortere end søndagens traditionelle gudstjeneste, og der er heller ikke altergang. Vi forsøger at henvende os lidt mere ”i børnehøjde”.

Korsangere fra Hobro Kirkes Børnekor og Hobro Kirkes Korskole medvirker ofte ved disse tjenester med et soloindslag, så man kan se og høre, hvor langt de er nået med korsangen. Organist Winni Steinicke sidder ved orglet, og også nogle gange ved klaveret.

Gud og Mad ligger på onsdage kl. 17.00, med tre gange før jul og tre gange efter jul. Vi slutter i god tid, så selv de mindste kan nå at komme i seng i passende tid.

Tilmelding er ikke nødvendig. Bare mød op.

Mad kan købes for 25 kr. for voksne og 10 kr. for børn. Gudstjenesten er selvfølgelig gratis.

Gudstjenesten henvender sig særligt til børnefamilier – men alle er velkomne.

Den sidste af efterårets GUD og MAD-gudstjenester er

onsdag den 27. november kl. 17.00 ved Ulla Pedersen

Hobro Kirkes spirekoret og børnekoret medvirker.

Der vil være Luciaoptog

==========================================================================

Vi ønsker alle velkommen til Gud og Mad-gudstjenesterne i foråret 2020

Tidspunktet for gudstjenesterne er:

Onsdag den 29. januar kl. 17.00

Onsdag den 26. februar kl. 17.00