Gud og mad

Gud og Mad er en kort gudstjeneste på en hverdagseftermiddag, hvor der normalt er mulighed for at spise sammen i Hobro kirkecenter bagefter.

På grund af covid 19 retningslinjerne har Hobro kirke ind til videre aflyst muligheden for at spise sammen efter gudstjenesterne.

Gudstjenesten er kortere end søndagens traditionelle gudstjeneste, og der er heller ikke altergang. Vi forsøger at henvende os lidt mere ”i børnehøjde”.

Korsangere fra Hobro Kirkes Spirrekor og Børnekor og Hobro Kirkes Ungdomskor medvirker ofte ved disse tjenester. Organist Winni Steinicke sidder ved orglet, og også nogle gange ved klaveret.

Gud og Mad ligger på onsdage kl. 17.00, med tre gange før jul og tre gange efter jul. Vi slutter i god tid, så selv de mindste kan nå at komme i seng i passende tid.

Tilmelding er ikke nødvendig. Bare mød op.

Gudstjenesten henvender sig særligt til børnefamilier – men alle er velkomne.

Den sidste af efterårets GUD UDEN MAD-gudstjenester er

onsdag den 25. november kl. 17.00

Der er gudstjeneste kl. 17.00.

På grund af covid19, retningslinjerne. er fællesspisning

efter gudstjenesten AFLYST.

Gudstjenesten er ved sognepræst Tine Gramm Pedersen

Hobro Kirkes spirekor, børnekor og ungdomskor medvirker