Ved Hobro Kirke har vi tradition for sogneaftener med gode foredrag.

Vi berører mange forskellige emner, nogle gange en sæson med et bestemt tema belyst fra forskellig side, andre gange enkeltaftener med hver sit tema.

Der vil som hovedregel også være en sangaften i løbet af sæsonen. Til disse aftener beder vi mennesker fra lokalområdet vælge en salme og komme med en kort begrundelse for, at de har valgt netop disse salmer.

Som hovedregel er foredragene gratis, der kan dog være enkelte foredrag med entré, men dette vil være oplyst. Der betales altid for kaffe/te.

Narnia-studiekreds i efteråret 2017

I efteråret afholdes studiekreds ved Lili Svinth over C. S. Lewis' Narnia-bøger.

Første gang er mandag den 28. august kl. 19.00 i Hobro Kirkecenter.

Emnet for første samling er: "Løven, heksen og garderobeskabet".

Læs mere om studiekredsen samt på hvilke datoer studiekredsen mødes her

Hvorfor er Narnia-universet interessant? Du er velkommen til at læse det, Lili Svinth skrev i kirkeblad nr. 3, 2017 om Narnia her