Ved Hobro Kirke har vi tradition for sogneaftener med gode foredrag.

Vi berører mange forskellige emner, nogle gange en sæson med et bestemt tema belyst fra forskellig side, andre gange enkeltaftener med hver sit tema.

Der vil som hovedregel også være en sangaften i løbet af sæsonen. Til disse aftener beder vi mennesker fra lokalområdet vælge en salme og komme med en kort begrundelse for, at de har valgt netop disse salmer.

Som hovedregel er foredragene gratis, der kan dog være enkelte foredrag med entré, men dette vil være oplyst. Der betales altid for kaffe/te.

Pilgrimsvandring

2. Pinsedag den 21. maj 2018

Dagen begynder med gudstjeneste i Hobro Kirke kl. 10.15.

Det er sognepræst Lili Svinth der er præst ved gudstjenesten.

Efter gudstjenesten vil vi begynde vores vandretur.

Ruten er ca. 10 km. lang. Ruten er langs Vesterfjord, Ølsvej, Digterparken, Hørby Skoleby videre til Døstrup kirke.

Ved Døstrup Kirke mødes vi med vandrere som kommer fra Øls Kirke. Her drikker vi kaffe sammen. Der vil også være en kort andagt ved sognepræst Anders Tranholm-Bjerg.

Derefter er der mulighed køre med bus fra Døstrup kirke tilbage til Hobro kirke.

Det er gratis at deltage, og der er ingen tilmelding.

Medbring selv madpakke og drikke til frokost.

Alle er velkomne til at vandre med.

Billeder af den natur du kommer til at opleve: