Ved Hobro Kirke har vi tradition for sogneaftener med gode foredrag.

Vi berører mange forskellige emner, nogle gange en sæson med et bestemt tema belyst fra forskellig side, andre gange enkeltaftener med hver sit tema.

Der vil som hovedregel også være en sangaften i løbet af sæsonen. Til disse aftener beder vi mennesker fra lokalområdet vælge en salme og komme med en kort begrundelse for, at de har valgt netop disse salmer.

Som hovedregel er foredragene gratis, der kan dog være enkelte foredrag med entré, men dette vil være oplyst. Der betales altid for kaffe/te.

Onsdag den 16. januar 2019 kl. 19.00 i Hobro Kirkecenter:

Denne aften kommer Anders Laugesen på besøg.

Det er et fortællende foredrag om Anders Laugesens liv med mennester, tro og medierne.

Hver uge har Anders Laugesen et program på P1 der har overskriften: "De Højere Magter".

========================================================================

Onsdag den 6. februar 2019 kl. 19.00 i Hobro Kirkecenter.

Altid allerede elsket - set fra sidelinjen

Denne titel er udgangspunktet for Helle Skaarups fortælling om sit liv med Peter Bastian. Heller er forstander på Løgumkloster Refugium.

"Vi fik 7 år sammen, og jeg vil gerne dele ud af alle de gaver, som jeg fik gennem mit møde og ægteskab med Peter" siger Helle Skaarup.

Bevidstheden som ressource og samarbejdspartner har været et omdrejningspunkt, og undervejs i fortællingen kommer vi omkring meget mellem jord og himmel.

========================================================================