Ved Hobro Kirke har vi tradition for sogneaftener med gode foredrag.

Vi berører mange forskellige emner, nogle gange en sæson med et bestemt tema belyst fra forskellig side, andre gange enkeltaftener med hver sit tema.

Der vil som hovedregel også være en sangaften i løbet af sæsonen. Til disse aftener beder vi mennesker fra lokalområdet vælge en salme og komme med en kort begrundelse for, at de har valgt netop disse salmer.

Som hovedregel er foredragene gratis, der kan dog være enkelte foredrag med entré, men dette vil være oplyst. Der betales altid for kaffe/te.

Onsdag den 27. februar kl. 19.00 i Hobro kirkecenter

Foredrag ved lektor Martin Blok Johansen

Dannelse Hvad er dannelse? Hvorfra kommer den, hvordan udvikler den sig, og hvorfor er det aktuelt?

Med afsæt i en forståelse af dannelse som selvoverskridelse vil lektor Martin Blok Johansen

diskutere, hvad det betyder for dannelse, at børn og unge i udpræget grad blot stifter bekendtskab

med alt det, de i forvejen kender, og som dermed kommer til at bekræfte dem i det, de allerede ved og synes.

Pointen i foredraget er, at muligheden for ”at lade sig berige af noget andet end sig selv” er i risiko for at forsvinde.

========================================================================

Velkommen i strikkeklub ved Hobro Kirke

Det er et lille fællesskab, hvor der er plads til alle, der har lyst til hyggeligt samvær.

Derudover er der mulighed for at være med til at strikke dåbsklude.

Vi mødes i Huset Aldersro, Vestergade 23, i Hobro.

Mønster og garn fås på kirkekontoret.

Hvis I har spørgsmål eller lignende, er I velkommen til at kontakte

Hanne Laustsen Enghavevej 15 st. tv Tlf.nr.  40 31 93 73

Karin Juul Enghavevej 15 2. lejl. 6 Tlf.nr. 50 49 00 27

Strikkeklubben mødes på følgende datoer:

Fredag den 6. november 2020 kl. 14.00

Fredag den 4. december 2020 kl. 14.00

Fredag den 8. januar 2021 kl. 14.00  AFLYST på grund af covid 19 retningslinjerne

Fredag den 5. februar 2021 kl. 14.00 AFLYST på grund af covid 19 retningslinjerne

Fredag den 5. marts 2021 kl. 14.00

Fredag den 9. april 2021 kl. 14.00