Spirekor og Børnekor

Kan du li' at synge og synes du, det kunne være sjovt at synge sammen med en masse andre sangglade børn, så er det helt sikkert
noget for dig at synge i Hobro Kirkes Spirekor og Børnekor!

I Hobro Kirkes Spirekor og Børnekor synger vi forskellige sange og salmer, og vi lærer om gudstjenestens gang.

I koret får du lært, hvordan du skal bruge din stemme, og du skal også lære at læse noder, rytmer osv.

Hobro Kirkes Spirekor og Børnekor synger til gudstjenester, blandt andet fastelavnsgudstjeneste med udklædning og tøndeslagning, Luciagudstjeneste med Luciaoptog i Hobro Kirke og julekoncert i december måned med alle Hobro Kirkes kor.

Koret øver onsdag eftermiddag

0 til 1  klasse fra kl. 15.30-16.15 Hobro kirkes Spirekor

2 til 3 klasse fra kl. 16.00-17.00 Hobro kirkes Børnekor

Det er gratis at gå til kirkekor.

Kom og vær med - det bliver rigtig sjovt.

Vil du vide mere – så ring eller skriv meget gerne til organist og korleder

Winni Steinicke

Mobil: 61 63 09 77

Mail: w.steinicke@mail.dk