Hobro Kirkes Ungdomskor

Hobro kirkes Ungdomskor består af piger og drenge fra 4. klasse og opefter.

UNGDOMSKORET øver hver tirsdag kl. 15.30-16.45.

I koret synger vi både klassisk og rytmisk, herunder sange, salmer og korsatser, der skal bruges til de gudstjenester og koncerter børnene skal medvirke til.

I koret synger vi både en- og flerstemmigt, blandt andet på dansk og engelsk.

Koret undervises i hørelære, en halv time før eller efter korprøven, hvor vi lærer om noder og rytmer.

Ungdomskoret synger til højmesser, og ved ”Gud og mad”, fastelavnsgudstjeneste, juleaftensgudstjeneste, forårskoncert og julekoncert.

Op til jul går vi traditionen tro Luciaoptog i kirken, på plejehjem, i Bie centret, i Studiekredsen og andre steder.

Nogle af koristerne har sagt følgende om at gå til kor:

Det er fedt at synge i kor

Vi får nemmere ved at koncentrere os

Vi får nye venner og godt kammeratskab

Vi tør stå frem foran andre

Vi bliver glade af at synge

Der er ingen optagelsesprøve.

• og så er det gratis at synge i Hobro kirkes Ungdomskor

Kom og vær med – det bliver rigtig sjovt

Yderligere information kontakt organist Winni Steinicke 61 63 09 77

Hvis du går i 4. klasse og opefter og har lyst til at synge i kor, har du mulighed for at udfylde nedenstående tilmelding. 😊