Kirkens kor

Hobro Kirkes Kor består af 20 sangere i alderen 16-29 år. En del af sangerne har begyndt deres korkarriere hos Winni, da de var 8-9 år. Andre er kommet til siden.

Koret er lønnet, og det synger til gudstjenester i Hobro Kirke samt nogle koncerter hvert år. Ved søndagens højmesse synger halvdelen af koret, ved højtider og koncerter medvirker hele koret.

Billede af kormedlemmerne

Koret øver torsdage aften.

Der tilbydes undervisning i solosang på Mariagerfjord Kulturskole hos Elisabeth Brink. Det er muligt at tilbyde korsangerne undervisning i klassisk sang, da Hobro-Mariager Provsti har valgt at støtte korarbejdet ved Hobro Kirke økonomisk. Der tilbydes også undervisning i hørelære.

Dirigent: Birthe Langdahl

Du er velkommen til at kontakte Birthe Langdahl for at høre mere om koret. Link til kontaktoplysninger her