Babysalmesang

Der kræves ingen forudsætninger for at deltage i babysalmesang – kun lysten til at være sammen med sit barn igennem sang, musik, dans og rytmik. I dit barns verden er netop din stemme den smukkeste.

Gennem musik, lyd og bevægelse stimuleres barnets sanser. Nyere forskning viser, at netop sang og musik styrker spædbarnets udvikling af bl.a. koncentrations- og indlæringsevne.

Til babysalmesang vil vi i det fine kirkerum synge både nye og gamle salmer samt forskellige børnesange og remser. Vi vil sidde sammen og mødes i dans, lave fagter bruge rekvisitter og gå på opdagelse i kirkens rum - kun fantasien sætter grænser - mens vi leger, synger og lytter til musik.

For det lille barn er der en stor tryghed i genkendelighed. Derfor vil vi have mange gentagelser af de samme aktiviteter igennem forløbet, men undervejs vil der også være fornyelser i aktiviteterne.

Det er tanken, at sange og aktiviteter kan tages med hjem, således det også er muligt at bruge dem i samværet derhjemme.

Hvornår begynder babysalmesang

Babysalmesang er onsdag om formiddagen.

Det næste hold babysalmesang begynder onsdag i uge 2, 2020. Sagt med andre ord:

Første gang er onsdag den 8. januar 2020.

Herunder er der mulighed for at sende din tilmelding. Vi glæder os til at høre fra dig.

Fulde navn (forælder):
Barnets navn (kaldenavn):