Babysalmesang

Der kræves ingen forudsætninger for at deltage i babysalmesang – kun lysten til at være sammen med sit barn igennem sang, musik, dans og rytmik. I dit barns verden er netop din stemme den smukkeste.

Gennem musik, lyd og bevægelse stimuleres barnets sanser. Nyere forskning viser, at netop sang og musik styrker spædbarnets udvikling af bl.a. koncentrations- og indlæringsevne.

Til babysalmesang vil vi i det fine kirkerum synge både nye og gamle salmer samt forskellige børnesange og remser. Vi vil sidde sammen mødes i dans, lave fagter bruge rekvisitter og gå på opdagelse i kirkens rum - kun fantasien sætter grænser - mens vi leger, synger og lytter til musik.

For det lille barn er der en stor tryghed i genkendelighed. Derfor vil vi have mange gentagelser af de samme aktiviteter igennem forløbet, men også udskiftninger undervejs. Det er tanken, at sange og aktiviteter skal kunne tages med hjem og bruges hjemme også.

Hvornår begynder babysalmesang

Babysalmesang er onsdag om formiddagen.

Vi forventer at have opstart sidst i august 2019 for et nyt hold. Nøjagtig tidspunkt er endnu ikke fastlagt.

Send gerne din tilmelding.

Din tilmelding bliver gemt og du vil få besked om opstartsdatoen så hurtigt som det er muligt.

Fulde navn (forælder):
Barnets navn (kaldenavn):