Tilmelding / Yderligere information:

Du er meget velkommen

til at kontakte musiklærer Lotte Føns og blive tilmeldt.

Lotte Føns har tlf.nr. 2082 0514 / mail: lotte@fons.dk

Du kan også blive tilmeldt ved at udfylde tilmelding der er nederst på denne side.

Vil du vide mere om babysalmesang:

Der kræves ingen forudsætninger for at deltage i babysalmesang – kun lysten til at være sammen med sit barn igennem sang, musik, dans og rytmik. I dit barns verden er netop din stemme den smukkeste.

Gennem musik, lyd og bevægelse stimuleres barnets sanser. Nyere forskning viser, at netop sang og musik styrker spædbarnets udvikling af bl.a. koncentrations- og indlæringsevne.

Til babysalmesang vil vi i det fine kirkerum synge både nye og gamle salmer samt forskellige børnesange og remser. Vi vil sidde sammen mødes i dans, lave fagter bruge rekvisitter og gå på opdagelse i kirkens rum - kun fantasien sætter grænser - mens vi leger, synger og lytter til musik.

For det lille barn er der en stor tryghed i genkendelighed. Derfor vil vi have mange gentagelser af de samme aktiviteter igennem forløbet, men også udskiftninger undervejs. Det er tanken, at sange og aktiviteter skal kunne tages med hjem og bruges hjemme også.

Kontakt gerne Lotte Føns for yderligere information: 2082 0514 / lotte@fons.dk

Fulde navn (forælder):