Orglet

Sammen med restaureringen fik kirken et nyt orgel, det fjerde siden 1852. Det første var bygget af orgelbygger J. A. Demant. Det andet kom i 1889 og var bygget af orgelbygger A. H. Brusch og sønner og var mekanisk med 11 stemmer.

Det tredje blev bygget i 1929 af orgelbygger A. C. Zachariasen, Århus. Det var pneumatisk, indeholdt 26 stemmer, fordelt på 3 manualer og pedal. (Spillebordet herfra befinder sig nu på Hobro Museum). Den oprindelige orgelfacade, tegnet af Bindesbøll i samme stil som kirken, blev fortsat brugt, idet der dog tilføjedes to sidefløje. Disse er igen blevet fjernet i det nuværende fjerde orgel, der er bygget af orgelbygger Bruno Christensen og Sønner, Terkelsbøl. Dette orgel indeholder 37 stemmer, fordelt på 2 manualer og pedal. Orglet er forsynet med de sædvanlige koblinger samt elektrisk registratur med 256 sættekombinationer.