Vielse

Man henvender sig først til kordegnekontoret for at aftale dato og tid for vielsen. Man kan evt. også henvende sig til den af sognets præster, som man ønsker skal foretage vielsen.

Herefter skal man på Borgmesterkontoret med henblik på at få lavet en prøvelsesattest. Prøvelsesattesten må ikke være mere end 4 måneder gammel, når vielsen finder sted. Den afleveres på kordegnekontoret sammen med begges dåbsattester samt navne og adresser på to vidner.

Herefter aftales tidspunkt for samtale med den præst, der skal foretage vielsen.

Hvis I ønsker navneændring i forbindelse med vielsen, skal I søge om dette i det sogn, hvor I bor. Blanketten kan hentes her.

Ønsker man at pynte kirken inden vielsen, aftales dette med kirketjeneren på mobiltlf. 20 12 07 63 eller 61 63 09 76.