Ved Hobro Kirke har vi tradition for sogneaftener med gode foredrag.

Vi berører mange forskellige emner, nogle gange en sæson med et bestemt tema belyst fra forskellig side, andre gange enkeltaftener med hver sit tema.

Der vil som hovedregel også være en sangaften i løbet af sæsonen. Til disse aftener beder vi mennesker fra lokalområdet vælge en salme og komme med en kort begrundelse for, at de har valgt netop disse salmer.

Som hovedregel er foredragene gratis, der kan dog være enkelte foredrag med entré, men dette vil være oplyst. Der betales altid for kaffe/te.

Pilgrimsvandring

fra Viborg til Mariager

fra den 19. til den 22. august 2017.

Som led i Den Danske Klosterrutes Jubilæumsvandring ”Fra kirke til kirke gennem hele Danmark” vandrer vi her ad ”Birgittaruten” mod Mariager, som beskrevet i den nye guidebog. Vi besøger kirker og kulturseværdigheder, - får fortalt Birgittas livsfortælling undervejs.

Der kan vandres med på hele strækningen, eller enkelte dage uden overnatning, som man har tid og lyst.

Mandag d. 21. aug. kl. 16.30 mødes vandrerne med menigheden til aftensang i Hobro Kirke v. sognepræst Käthe Japhetson-Jensen.

Turledere: Anette Klattrup og fortæller Helga Moos Iversen.

Der er link til et program med flere detaljer her:

Vi har udskrevet nogle programmer. Du er velkommen til at hente et program i Hobro kirkecenter.

Alle er velkomne til at vandre med.

Narnia-studiekreds i efteråret 2017

I efteråret afholdes studiekreds ved Lili Svinth over C. S. Lewis' Narnia-bøger.

Første gang er mandag den 28. august kl. 19.00 i Hobro Kirkecenter.

Emnet for første samling er: "Løven, heksen og garderobeskabet".

Læs mere om studiekredsen samt på hvilke datoer studiekredsen mødes her

Hvorfor er Narnia-universet interessant? Du er velkommen til at læse det, Lili Svinth skrev i kirkeblad nr. 3, 2017 om Narnia her