Babysalmesang:

Musik, sang, rytmik, bevægelse - brug af alle sanser er godt for en lille baby. Kirkerummet giver i kraft af sin særlige akustik en god ramme for at synge, danse og lytte. Babysalmesang er et tilbud om en nær og nærværende stund med sin baby i kirkens rum i hyggeligt samvær med andre.

Det er bedst, at din baby er mellem 0 og 8 mdr. ved forløbets begyndelse.

Vi har efterhånden en tradition for at have to forløb hvert år med babysalmesang i Hobro Kirke. Det ene forløb begynder kort tid efter nytår og det andet forløb begynder normalt i august, kort tid efter at skolernes sommerferie er slut.

Et forløb er på ca. 12 uger. Vi mødes om onsdagen fra kl. 9.30 til 10.15.

Det forløb der begyndte i januar 2017 er godt i gang og alle pladser på holdet er optaget.

Selvom du tilmelder dig idag, bliver du altså nødt til at vente til august med at være med til babysalmesang.

Det nye hold babysalmesang begynder onsdag i uge 34. Sagt med andre ord: første gang er onsdag den 23. august fra kl. 9.30  til 10.15.

Efter lektionen er der mulighed for at blive i kirken og drikke en kop te/kaffe sammen. Det nævnte er hvis du har tid og lyst.

Det er gratis at deltage, men vi vil gerne, at I tilmelder jer. Det eneste, du skal medbringe til babysalmesang er din baby og en dyne/tæppe, I kan sidde på og evt. et par sokker/indesko til dig selv.

Tilmelding / Yderligere information:

Du er meget velkommen

til at kontakte musiklærer Lotte Føns og blive tilmeldt.

Lotte Føns har tlf.nr. 2082 0514 / mail: lotte@fons.dk

Du kan også blive tilmeldt ved at udfylde tilmelding der er nederst på denne side.

Vil du vide mere om babysalmesang:

Der kræves ingen forudsætninger for at deltage i babysalmesang – kun lysten til at være sammen med sit barn igennem sang, musik, dans og rytmik. I dit barns verden er netop din stemme den smukkeste.

Gennem musik, lyd og bevægelse stimuleres barnets sanser. Nyere forskning viser, at netop sang og musik styrker spædbarnets udvikling af bl.a. koncentrations- og indlæringsevne.

Til babysalmesang vil vi i det fine kirkerum synge både nye og gamle salmer samt forskellige børnesange og remser. Vi vil sidde sammen mødes i dans, lave fagter bruge rekvisitter og gå på opdagelse i kirkens rum - kun fantasien sætter grænser - mens vi leger, synger og lytter til musik.

For det lille barn er der en stor tryghed i genkendelighed. Derfor vil vi have mange gentagelser af de samme aktiviteter igennem forløbet, men også udskiftninger undervejs. Det er tanken, at sange og aktiviteter skal kunne tages med hjem og bruges hjemme også.

Kontakt gerne Lotte Føns for yderligere information: 2082 0514 / lotte@fons.dk

Fulde navn (forælder):